• Vakantiewoning De Vliergeit

    Voor onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden

In alle rust genieten van familie en vrienden! Herinneringen ophalen, herinneringen creëren. Dat kan in Vakantiewoning De Vliergeit, een kunstzinnig ingerichte
5-sterrenwoning voor 10 personen. De Vliergeit ligt centraal in Landschapspark “Hart van Haspengouw” en is de ideale uitvalsbasis om de glooiende landschappen van de grootste fruitstreek van West-Europa te ontdekken.
Hier spelen de kinderen nog op straat en kan je eindeloos wandelen, joggen en fietsen.
De woning situeert zich in Vliermaal, een rustig dorpje in de gemeente Kortessem.
Hasselt, Tongeren, Sint-Truiden, Genk en Maastricht liggen op een boogscheut.

Interessant om weten voor de eigenaars van een elektrische wagen: wij hebben 2 publieke laadpunten.

Gezelligheid troef

De Vliergeit combineert vintage en kunst in een eigentijds en kindvriendelijk interieur.

Het ruime huis met veel lichtinval is ingericht met een verzameling van bij elkaar passende vintagemeubelen, kunstvoorwerpen en hedendaagse toestellen, het resultaat van maandenlang met veel goesting en plezier zoeken, zoeken, zoeken,… en vinden.

Samen eten bereiden, een lekkere aperitief drinken, gezellig tafelen, een babbelke slaan, je activiteiten plannen, … kunnen perfect aan de grote tafel in de eethoek. Daarna kan je lekker wegzakken in de knusse zetels aan de gashaard terwijl de kinderen zich amuseren op de verwarmde vloer met het meegenomen en aanwezige speelgoed.

Meer details

Huur onze geitjes

Een tocht door Limburg met één van onze 3 geitjes? Verken samen met je gezin of vrienden de mooiste plaatsen van Zuid-Limburg, namelijk de fruitstreek (Haspengouw) of de regio rondom Tongeren op eigen tempo en op rustige wegen. Een gps wijst je probleemloos de weg. Tijd genoeg om even uit te stappen voor een picknick, een terrasje, een wandeling of om even te shoppen. Lekker chillen in pure nostalgie!

Over ons

Wij zijn Kirsten en Bart en tesamen met onze 3 kinderen zijn we uitermate trots op onze vakantiewoning.

VAN HARTE WELKOM

We zullen er alles aan doen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We ontmoeten u graag en als u vragen hebt, altijd, maar ook altijd welkom.

PROVINCIE LIMBURG

Met oprechte dank aan de provincie Limburg voor de financiële steun voor de versterking van ons belevingsaanbod.